Володимир Остапчук дізнався про вагітність дружини одночасно з нею, коли вони їхали в авто / Скріншот Instagram

Відомий український ведучий Володимир Остапчук, який зовсім скоро втретє стане батьком, вперше розповів, як дізнався про вагітність дружини – 24-річної блогерки та бізнесвумен Катерини Полтавської. Телезірка також відповів, чи знають його діти від першого шлюбу про майбутнє поповнення в родині батька.

Як відомо, Остапчук та Полтавська вже понад 2 роки у стосунках. Пара у лютому цього року побралася, а аже у серпні стало відомо, що вони стануть батьками. Подружжя чекає на появу на світ хлопчика.

За словами Володимира, вони з Катериною давно планували її вагітність та мріяли про народження малюка. Закохані серйозно поставилися до цього і звернулися до лікарів, аби пройти необхідні обстеження. Ведучий зізнався, що завагітніти Катерині вдалося швидко, а повідомила про свій новий статус вона чоловіку у цікавий спосіб.

Володимир Остапчук з дружиною / Скріншот Instagram

Коли Остапчук та Полтавська їхали в авто, то блогерка отримала результати обстеження і в них було вказано, що гормон хоріонічний гонадотропін (ХГЧ) значно перевищує норму в її організмі, що свідчить про вагітність. Катерина не стала приховувати і одразу повідомила радісну звістку коханому.

"Це була запланована вагітність, ми сходили до лікарів і все вдалося з першого разу. Я пам'ятаю, ми додому їдемо в машині і вона каже: "Мені прийшли аналізи, давай подивимось". Вона дивиться і там ХГЧ втричі більше, ніж він має бути, і каже: "Я мабуть вагітна". Ми зупинилися, обійнялися, поплакали трохи і поїхали додому", – пригадав знаменитість.

Ведучий додав, що вони з дружиною планують партнерські пологи. Однак діти від першого шлюбу Остапчука не знають, що зовсім скоро в них народиться братик. Поки що Володимир не став повідомляти радісну новину доньці Емілії та сину Евану, які нині мешкають у Канаді зі своєю мамою Оленою Войтенко.

Нагадаємо, раніше Володимир Остапчук привітав Катерину Полтавську з особливим святом. Днями подружжя відзначало річницю стосунків.

Вас також можуть зацікавити новини: