Володимир Дантес розповів, якою мамою є Кацуріна / Скріншот Instagram

Відомий український співак Володимир Дантес розповів про стосунки з двома дітьми його нової обраниці – дизайнерки та бізнесвумен Даші Кацуріної. Артист поділився, чи бере участь у вихованні 8-річної Олександри та 3-річного Івана.

Як відомо, Даша та Володимир закрутили роман у 2022 році, коли їхні колишні – співачка Надя Дорофєєва та бізнесмен Міша Кацурін – оголосили, що вони перебувають у стосунках. Тепер Дантес живе разом з коханою та її дітьми від першого шлюбу у заміському будинку.

Виконавець наголошує, що він не намагається стати батьком чи вітчимом для дівчинки та хлопчика, а є просто їхнім другом. Вони чудово ладнають та багато часу проводять разом.

"Не можу сказати в чому моя відповідальність. Я просто кайфую поруч з ними. Ми все робимо разом, проводимо корисно час. Даша класний менеджер як мама. У нас все налагоджено. Не можу уявити, за що можна переживати. Коли обстріли, то це лотерея. Буває, що їм страшно, але ми просто проговорюємо все", – поділився знаменитість.

Даша Кацуріна з сином та донькою / Скріншот Instagram

Також Дантес висловив думку, що батьки, особливо під час повномасштабного вторгнення, мають робити усе, аби в дітей було щасливе дитинство. Він зазначив, що Олександра та Іван займаються спортом, розвиваються, спілкуються з друзями та просто насолоджуються кожним днем, чим надихають і самих Володимира та Дашу.

"Є країна д*вб*й*бів, яка знищує їхнє дитинство, а твоя задача – побудувати їхнє дитинство. Саша ходить в класну школу, вона щаслива їздить в дитячі табори. Дитина, як і будь-яка людина, повинна жити й нічого не боятися. І це в наших силах. Саша ходить на танці, вокал, а малий кайфує на днях народженнях друзів-дітей. Вони живуть життя. І мені здається, воно набагато яскравіше, ніж у нас", – додав артист.

Нагадаємо, раніше Даша Кацуріна показала, як несподівано проводить час з 3-річним сином.

Вас також можуть зацікавити новини: