Олег Винник шукає піарників, які б допомогли йому відновити репутацію в Україні, розповів Беспалов / скріншот з відео

Відомий український співак Олег Винник, який на початку повномасштабного вторгнення втік з України, опинився в жахливому фінансовому становищі. В артиста немає грошей для відродження своєї кар'єри.

Про це з посиланням на власні джерела повідомив український блогер-пліткар Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі. За словами зіркового оглядача, Винник за час життя в Німеччині, куди він виїхав у лютому 2022 року, заборгував великі суми і тепер в нього немає чим їх віддавати.

На рахунках виконавця закінчилися гроші і він буквально став банкрутом, каже Беспалов. Блогер додав, що через брак фінансів Олег навряд чи зможе відродити свою музичну кар'єру. Проте наразі його команда активно працює над тим, аби знайти піар-менеджерів, які б допомогли Виннику відновити його репутацію в Україні.

"Зараз його представники активно продзвонюють топових піарників, пропонуючи співпрацю і великі кошти. Наше джерело змогло дізнатися, що сьогодні Олег Винник тотально банкрут. В нього немає грошей, він в боргах. Саме через це Олег все, що може запропонувати, це залишки своїх заощаджень і просто борги, в які він тотально вліз. Тому, як би він не намагався, кар'єру він не зможе свою відродити, що б він не робив, бо в нього елементарно немає грошей", – зазначив зірковий оглядач.

До слова, 2 роки співак мовчав про війну в Україні та не виходив на зв'язок. Його екс-продюсер розповідав, що він незаконно перетнув кордон, ховаючись під ковдрою в авто. Сам Олег стверджував, що виїхав нібито через хворобу. Несподівано в серпні він випустив нову пісню та навіть анонсував світове турне.

Нагадаємо, раніше Світлана Білоножко відповіла, за якої умови Олег Винник може повернутися в Україну. Співачка пояснила, що потрібно зробити колезі, аби відновити репутацію в українському шоубізнесі.

Вас також можуть зацікавити новини: