Віктор Розовий наразі працює редактором "Ліги сміху" / Скріншот Instagram

Відомий український комік, зірка шоу "Ліга сміху" та військовий Віктор Розовий, який отримав травму на передовій, наразі проходить реабілітацію. Гуморист поступово повертається до звичного життя та вже почав займатися улюбленою справою.

Під час проходження реабілітації Розовому запропонували повернутися до "Ліги сміху", проте вже не як учаснику. Як відомо, артист виступав на сцені у складі команди "Загорецька Людмила Степанівна", а потім був ведучим проєкту. Зараз йому запропонували бути редактором програми. Відтак, гуморист не з'являтиметься в кадрі, але він буде тим, хто коригуватиме жарти учасників та даватиме їм настанови.

Знаменитість поділився, що повернення до улюбленої справи позитивно впливає на його стан здоров'я. Навіть лікарі радили йому якомога швидше почати знову займатися гумором.

"Це велика честь для мене. До того ж я люблю "Лігу сміху" й завжди хочу бути корисним. Лікарі мої й фахівці з реабілітації кажуть, що дуже гарно впливає на процес реабілітації", – поділився Віктор під час зйомок "Ліги сміху".

До слова, Розовий отримав осколкове поранення в голову на фронті. Це сталося у березні цього року. Під час виконання бойового завдання поруч з ним були побратими, які і допомогли йому у перші хвилини після травми. Пізніше Віктора доставили у лікарню, де він пережив складну операцію та два тижні інтенсивної терапії. 

Нагадаємо, раніше Віктор Розовий відповів, чи зможе ходити після поранення та як довго триватиме реабілітація. Гуморист розповів про свої плани на майбутнє.

Вас також можуть зацікавити новини: