Даніель Салем назвав службу в ЗСУ своєю "найважливішою в житті роботою" / Скріншот Instagram

Відомий український ведучий та військовий Даніель Салем, який з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист країни, повідомив важливу новину. Знаменитість отримав посвідчення учасника бойових дій (УБД).

У своєму Instagram воїн часто ділиться кадрами з фронту, на яких показує себе та побратимів та, як вони збираються на бойові завдання. Цього разу ведучий знову вирішив розповісти про свої військові будні та опублікував світлину, на якій в руках тримає посвідчення УБД. Як відомо, цей документ отримують учасники різного роду військ, які служили на фронті, а також отримували поранення.

Два роки тому Салем отримав контузію на передовій, але він швидко відновився і повернувся до служби в ЗСУ. Зараз телезірка вже не уявляє свого життя без виконання бойових завдань. Він каже, що служба стала частиною його життя, і переконаний, що захищати українців – це його покликання.

Відео дня

"У свої сорок років я зрозумів, що це найважливіша робота у житті, де я відчуваю, що я роблю щось важливе, коли я вже не питаю себе, яка моя місія у цьому житті. Чому? Тому що я вже знаю!" – написав під фото Даніель.

Даніель Салем / Скріншот Instagram

Що відомо про Салема

Даніель Салем – відомий телеведучий, ресторатор та громадський діяч ліванського походження. Він родом з Одеси, але багато років прожив у Лівані, де служив в армії. 

Салем вів відомі програми, зокрема, "Зірковий шлях", "Кохання на виживання", а також брав участь в "Голосі країни" і "Танцях з зірками". Крім того, він є власником кількох ресторанів в Одесі.

З початком великої війни Даніель пішов з телебачення і взяв до рук зброю. Попри поранення у спину та контузію, він повернувся на фронт і продовжує захищати Україну. У знаменитості є 8-річна донька Санта-Луна.

Нагадаємо, раніше Даніель Салем повідомив, що в нього загинув брат на війні. Чоловіки разом служили, але життя одного з них обірвалося днями під час виконання бойового завдання на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: