Слава Дьомін зізнався, що наразі перебуває у вільних стосунках  / колаж УНІАН

Відомий український ведучий та інтерв'юер Слава Дьомін висловився про акторку, зірку серіалу "Кріпосна" Ксенію Мішину. Він розповів, чому їм так і не вдалося побудувати серйозні стосунки.

Знаменитість вже багато разів коментував свої взаємини з артисткою. Цього разу він розкрив більше подробиць про їхні стосунки. Як відомо, зірки багато часу проводили в компанії один одного та показували це у своїх соцмережах. При цьому Слава наголосив, що роману між ними було, як багато шанувальників припускали. Однак ведучий не приховує, що почуття до Ксенії в нього дійсно були. 

Акторці та ведучому не вдалося побудувати стосунки, оскільки цього не хотіла Мішина, каже Дьомін. Вона не була готова до чогось серйозного, окрім просто спілкування. Також інтерв'юер відповів, чи важливі була для артистки його статки та заробіток. Слава запевняє, що це має значення для кожної жінки, але під час спілкування з Ксенією він не робив їй великих подарунків та не надавав матеріальну допомогу.

"Я запропонував Ксенії стосунки, а вона сказала, що вона до них не готова. Мені здається, що взагалі кожній жінці важлива фінансова складова у чоловікові, щоб він міг заробляти. В Ксенії це також є. До мене ніяк це не проявлялося. Я їй давав тільки якісь поради з приводу роботи, певних її починань. Платив за неї, коли йшли гуляти", – зазначив інтерв'юер.

Слава Дьомін / Скріншот Instagram

А ось на запитання про те, чи був між ведучим та кінозіркою інтим, Дьомін відповідати відмовся. Він лише сказав, що цей їхня особиста справа.

На додаток, Слава повідомив, що наразі його серце зайняте. Він зізнався, що перебуває у вільних стосунках, але про свою обраницю розповідати не став.

"От зараз в мене є такі вільні стосунки. Це людина, яка просто така, яка є, і вона мені підходить, і я їй підходжу. Ми йдемо паралельно. Для мене це важливо, щоб пара йшла паралельно", – поділився знаменитість.

Нагадаємо, раніше Слава Дьомін зізнався в почуттях до Злати Огнєвіч.

Вас також можуть зацікавити новини: