Слава Дьомін зізнався, що раніше в нього була симпатія до Огнєвіч, але зараз в нього є почуття до іншої жінки / колаж УНІАН

Відомий український ведучий та інтерв'юер Слава Дьомін вперше за довгий час заговорив про особисте життя. Шоумен зізнався у почуттях до популярної української співачки.

У своєму Instagram знаменитість вирішив відповісти на запитання підписників. Один з шанувальників поцікавився, чи були в Дьоміна почуття до когось з українських зірок, окрім Ксенії Мішиної. Як відомо, у акторки та ведучого була взаємна симпатія, але вони так і не змогли побудувати стосунки.

А цього разу Слава несподівано поділився, що в нього були почуття до артистки Злати Огнєвіч, яка, до речі, також не перебуває у стосунках.

Відео дня

"Була сильна симпатія до Злати Огнєвіч", – написав інтерв'юер.

Скріншот Instagram

А на запитання про особисте життя Дьомін відповів неоднозначно. За словами шоумена, наразі поруч з ним немає коханої людини і, схоже, він не перебуває у стосунках. Однак є жінка, до якої в нього є симпатія.

"Саме кохання немає, але симпатія присутня", – поділився ведучий.

Скріншот Instagram

Що відомо про особисте життя Дьоміна

Слава впродовж 13 років був у шлюбі з тренеркою Ксенією Міщенко. У пари народився син Владислав. Проте в 2021 році Дьомін оголосив про розлучення з дружиною. Вони залишилися в хороших стосунках.

Пізніше ведучому та зірці "Кріпосної" Мішиній приписували роман. Зірки багато часу проводили в компанії один одного. Вони не приховували це і активно ділилися спільними кадрами у своїх соцмережах. Ба більше, їхні сини Владислав і Платон також приятелювали.

Дьомін підтвердив усі чутки і зізнався, що в нього справді була симпатія до артистки. Стосунки побудувати їм так і не вдалося, хоч шоумен цього дуже хотів. Причину Слава не розкрив.

Нагадаємо, раніше Слава Дьомін відповів, чи є в нього бронь від мобілізації. А також він розповів про свої заробітки під час війни.

Вас також можуть зацікавити новини: