Тімур Мірошниченко зізнався, що на місяць заробляє приблизно 10 тисяч доларів / Скріншот Instagram

Популярний український ведучий Тімур Мірошниченко зізнався, скільки заробляє на місяць, та яку суму витрачає на родину. Шоумен також відповів, він чи його дружина – юристка та блогерка Інна – заробляє більше.

Наразі знаменитості приносить дохід реклама в соцмережах, ведення програм на телебаченні та виступи на корпоративах, а також виступи на освітніх лекціях. За кожен корпоратив Тімур отримує в середньому до 3 тисяч доларів. Таких подій у нього переважно буває 2-3 на місяць. Наразі Мірошниченко не може назвати точну суму, яку отримує щомісяця, адже делегував усі питання щодо фінансів на свого помічника.

"В мене є менеджер Сергій, він це все веде, ціноутворення та все інше. Деколи мені на ФОП приходить 10 тисяч грн, а інколи це може бути 150 тисяч грн. Як це відбувається, хто це платить, я уявлення не маю", – зазначив телезірка.

Велику частину доходу Мірошниченка складає освітня дільність. Зокрема, він виступає на лекціях, конференціях, майстеркласах, де ділиться власним досвідом. За словами шоумена, щомісяця він заробляє різну суму, яка коливається від 7 до 10 тисяч доларів. 

Знаменитість додав, що наразі на забезпечення родини, яка складається з нього, його дружини та їхніх чотирьох дітей, потрібно приблизно 400 тисяч гривень на місяць. Тімур точно не знає, хто заробляє більше, він чи Інна, але припускає, що в дружини менший дохід.

"Ми разом заробляємо. Від місяця до місяця (по-різному – УНІАН). По відчуттю, мабуть, більше. Чоловік має заробляти, крапка!" – підкреслив Мірошниченко.

Нагадаємо, раніше Тімур Мірошниченко розповів про невдалу вагітність в дружини. Ведучий відповів, як вони з коханою пережили цей період.

Вас також можуть зацікавити новини: