Позитив вважає, що курс Каменських на міжнародну аудиторію не є правильним під час війни на її батьківщині / колаж УНІАН

Український співак Позитив, він же Олексій Завгородній, висловився про відому артистку Настю Каменських, яка почала працювати на іноземну аудиторію. Виконавець розповів про своє ставлення до іномовної творчості колеги.

Як відомо, з початком повномасштабного вторгнення Каменських виїхала за кордон і лише деколи приїжджає в Україну, аби виступити тут з концертами. Зараз Настя випускає пісні переважно англійською або іспанською мовою. Ще до початку великої війни співачка виконувала іспаномовні треки, але зараз їх побільшало в її репертуарі.

На думку Позитива, працювати на міжнародну аудиторію під час війни не є правильним та справедливим щодо українців. Він переконаний, що зараз робота українських зірок повинна бути спрямована на допомогу та підтримку України.

"Можу сказати тільки особисто, і це навіть не критика. Не думаю, що це (співати для іноземної аудиторії – УНІАН) правильно. Я не вважаю, що це зараз на часі, як вона це робить. Це лише моя думка", – вважає Олексій.

Позитив / Скріншот Instagram

Водночас артист каже, що збільшувати кількість своєї аудиторії та залучати іноземців потрібно, але, в першу чергу, важливо зосередитися на українцях. До слова, зараз Каменських, окрім іспанських та мексиканських слухачів, намагається привернути увагу ще жителів Куби та Колумбії.

"Я думаю, що зараз головна місія українських артистів – це бути тут і працювати для своєї аудиторії. І це правильно – намагатися розширювати свою аудиторію. Головне – знати англійську мову. Наприклад, якщо казати про Євробачення, то це дійсно важливо. Раніше, коли тільки було телебачення, не було інтернету, якраз був шанс артисту з іншої країни показати себе в Європі й на весь світ", – додав виконавець.

Нагадаємо, раніше Каменських вперше за довгий час показалася з Потапом та розповіла про стосунки з ним. Співачка також заговорила про своїх батьків.

Вас також можуть зацікавити новини: