Віктор Бронюк зізнався, що схуднув без фізичних навантажень / Скріншот Instagram

Український співак, лідер гурту "ТіК" Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів. Артист розповів, як йому вдалося позбутися зайвих кілограмів та від чого довелося відмовитися.

Результати виконавця дійсно вражають. Тіло Бронюка стало більш підтягнутим, а розмір його одягу зменшився вдвічі. За словами Віктора, одного дня він просто захотів змінити своє тіло та загалом свій зовнішній вигляд.

Протягом багатьох років артист лише набирав зайву вагу, але худнути йому не вдавалося. Причиною цьому став напружений концертний графік. Через постійні роз'їзди різними містами Бронюк не міг налагодити своє харчування. Пізні вечері та стрес призвели до того, що вага співака досягла позначки 120 кілограмів.

"Після першого туру плюс 10 кг, після другого. І оці всі віджартовування, що гарної людини має бути багато, не працюють. Реально тяжко було", – поділився знаменитість.

Віктор Бронюк / Скріншот Instagram

Вага почала впливати на рухливість та здоров'я виконавця. Йому було все складніше виступати на концертах. Віктор почав відчувати навантаження на скелет та серце.

Першим етапом схуднення була повна відмова від спиртних напоїв. Бронюк вже 13 років не вживає алкоголю. Також зірка сцени налагодив своє харчування: його раціон став збалансованим та корисним. Не обійшлося і без фізичної активності. Співак зізнається, що "спортзал не для нього". Однак двічі, а то й тричі на день він гуляє зі своїм собакою.

"Кажуть, що до 40 років людина на гарантії, а далі злітає з гарантії. Наприклад, у студентські часи ти міг спати пару годин на добу, їсти, що було під рукою, і нічого тобі не було через певний біологічний ресурс. Тепер буває таке, що десь в дорозі щось не те зʼїв і стаєш на кожній заправці. От доводиться трішки тримати себе вкупі", – додав соліст колективу "ТіК".

Нагадаємо, раніше дружина Жені Кота показала, як схудла за 3 місяці після пологів. Наталія Татарінцева пояснила, як їй вдалося позбутися зайвих кілограмів.

Вас також можуть зацікавити новини: