Женя Галич розповів про конфлікт з Melovin / фото колаж УНІАН

Український співак та лідер рок-гурту "O.Torvald" Женя Галич розповів про конфлікт з Melovin. 

У 2017 році артисти змагалися на Нацвідборі за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення". Тоді Галич отримав перемогу, але не зміг порозумітися з колегою. 

"На Нацвідборі так сталося, що ми намагалися знайти спільну мову, ми її не знайшли, і я викинув його постер, а він за це на мене образився", – розповів Женя в програмі "33 запитання від Люкс ФМ".

Та за словами Галича їхнє непорозуміння вже у минулому. Чоловікам вдалося  помиритися, а сам Melovin навіть згодом писав про те, що поважає творчість гурту "O.Torvald". Більш детально музикант розповів про це так: 

"Вже під час повномасштабного вторгнення, він мені написав, після якоїсь пісні, яку ми випустили: "Чувак, я пишаюся тим, що знайомий з тобою". Я перед ним вибачився, і ми потиснули одне одному руки, і я взагалі не маю жодних претензій. Я поважаю цю людину за її думку, за сміливість і за те, що він чесний".

Нагадаємо, раніше відомий співак-воїн Женя Галич емоційно висловився про російських артистів та їхнє можливе повернення в Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: