Залевський зізнався, що наразі не підтримує зв'язок з Могилевською / колаж УНІАН, фото УНІАН, скріншот Instagram

Відомий український дизайнер та режисер Олексій Залевський вперше розповів про скандал співачкою Наталією Могилевською. Він відповів, чи спілкується з артисткою зараз.

За словами режисера, скандал між ним та виконавицею стався багато років тому, коли Олексій ще працював гримером. Словесна перепалка між зірками відбулася під час їхнього знайомства. Коли Залевський робив макіяж співачці, вона вередувала. Знаменитість "накинулася" на тоді ще гримера та сказала, що він погано робить свою роботу.

"Вона виграла тоді тільки "Слов'янський базар" і приїхала така прима-королева. Для обкладинки якогось журналу була така ідея, що Наталка сидить на світанку на дорозі. Я малюю їй очі, а вона: "Як ви красите, це жахливо, так не красять, так не модно, не актуально". А потім каже, минуло декілька років: "А ти був правий". Отак ми з нею познайомились", – пригадав дизайнер.

Олексій Залевський / скріншот з відео

Деякий час після тієї ситуації зірки не спілкувалися. Дружба між ними зав'язалася на проєкті "Шанс", де Залевський допомагав учасникам створювати образи, а Могилевська була наставницею.

"Був період ми були дуже дружніми, ми ходили один до одного в гості, ходили на Новий рік, на святкування різні. А потім вона якось так різко все відключила і все", – поділився режисер.

Олексій каже, що зараз вони не підтримують зв'язок з давньою подругою. Ба більше, Могилевська не з'явилася в житті дизайнера навіть тоді, коли в нього діагностувала важку хворобу. Як відомо, в Залевського виявили некроз кісток. За його словами, артистка не телефонувала та жодного разу не цікавилася станом його здоров'я.

Нагадаємо, раніше Олексій Залевський розповів про своє безробіття під час війни

Вас також можуть зацікавити новини: