В'ячеслав Довженко натякнув, що вже живе разом з новою обраницею / фото УНІАН

Відомий український актор, зірка "Кіборгів" та "Будинок "Слово". Нескінчений роман" В'ячеслав Довженко вперше заговорив про новий роман. Знаменитість прокоментував стосунки з молодою обраницею.

Як відомо, 18 вересня артист відзначав своє 48-річчя. З нагоди свята його нова кохана привітала чоловіка та поділилася романтичними кадрами з актором. Наразі про нову обраницю В'ячеслава відомо лише те, що вона значно молодша за нього та є дизайнером костюмів. Пара разом працює на знімальному майданчику.

Проте актор хоче залишити своє особисте життя в таємниці і про кохану говорить не надто радо. Він переконаний, що його стосунки повинні залишитися лише для нього та його дівчини.

Відео дня

"Нічого не змінилося, зараз я так само продовжую не говорити про це. Те, що я в Instagram опублікував Stories від неї - то це моє особисте право. Але надалі афішувати деталі стосунків я не хочу. Розказувати, як ми зустрілися чи ще щось - про це говорити не буду. Чому? Бо щастя любить тишу", – заявив кінозірка у коментарі для "РБК-Україна".

В'ячеслав Довженко з обраницею / Скріншот Instagram

За словами Довженка, він не хотів показувати публіці фото з коханою, але він був розчулений її привітанням, тому наважився на це. Водночас В'ячеслав натякнув, що вони з обраницею вже живуть разом. Вдома, як розповів актор, на нього чекав сюрприз від коханої.

"Вона мене так щиро привітала своїм Stories, у відповідь захотів її підтримати. У неї закритий акаунт, тож це не було зроблено задля широкого загалу, аби всім про це розказати. Мені було приємне її привітання, тож я поділився ним і в себе на сторінці в соцмережах. Головне, що мене вдома тепло зустріли. З кульками, з подарунками, з тортом - це найголовніше. А що подарували - хай залишиться для нас", – додав артист.

До слова, у 2018 році Довженко розірвав стосунки з акторкою Ксенією Баша, з якою був у шлюбі 17 років. Екс-подружжя виховує двох синів – Василя та Івана.

Нагадаємо, раніше В'ячеслав Довженко розповів, чи піде воювати. Він відповів, чи є в нього бронь від мобілізації.

Вас також можуть зацікавити новини: