Денис Христов висловився про мобілізацію / фото інстаграм Дениса Христова

Відомий український телеведучий та волонтер Денис Христов, який з початку повномасштабної війни займається евакуацією українців з прифронтових міст, заговорив про власну мобілізацію. 

Чоловік зазначив, що зараз має бронь від армії. Проте неодноразово думав поповнити лави ЗСУ і боронити батьківщину зі зброєю в руках. 

"Звичайно, я заброньований. Усі свої дані оновив від самого початку. Я є в резерві. Якщо мені прийде повістка - я піду, адже щонайменше два рази на місяць у мене такі бздики відбуваються", – розповів Денис в коментарі для програми "Ранок у Великому Місті".

Відео дня

Христов також наголосив, що на його рішення впливає поки думка рідних. Саме вони постійно відмовляють чоловіка йти на фронт. Та, за словами волонтера, це лише питання часу. 

"Мене зупиняють. Я кажу: "Ні-ні. Я піду. Записуватимуся". Я не хочу так далеко дивитись, але мені здається, що все до цього йде. І мені теж доведеться там побувати".

Що відомо про Дениса Христова

До початку повномасштабного вторгнення Денис працював на телебаченні та був ведучим розважальних проєктів.

Денис до початку війни в Україні / фото інстаграм Дениса Христова

Зараз більше двох років він займається волонтерством та вивозить українців з найгарячіших точок. Також нещодавно Христов презентував документальний фільм про свою діяльність під назвою "1% війни".

Нагадаємо, раніше відомий український актор Олександр Мельник розповів про похід в ТЦК.

Вас також можуть зацікавити новини: