YAKTAK зазначив, що він з простої сім'ї і батьки не допомагали йому фінансово / Скріншот Instagram

Популярний український співак YAKTAK, він же Ярослав Карпук, який раніше розповів про свою дівчину, вперше відповів на закиди, що побудувати музичну кар'єру йому допомогли нібито впливові батьки. Артист розповів, звідки він родом та, яким було його дитинство.

19-річний артист за доволі короткий час здобув популярність серед молоді, а його пісні стали хітами. Вони лідирують у музичних топчартах та збирають велику кількість прослуховувань. Тож, у мережі припускали, що така популярність співака – це не його заслуга, а його рідних.

В інтерв'ю для видання "Фокус" виконавець треків "Ендорфін" та "Уночі" розповів, що він родом з Волині. Хлопець народився у простій сім’ї у маленькому містечку. Його батько працював правоохоронцем, а мама – в місцевій селищній раді.

Відео дня

За словами Ярослава, батьки дійсно повпливали на розвиток його кар'єри, але не фінансово. Вони свого часу підтримали сина та повірили, що з часом він зможе стати справжньою зіркою. 

YAKTAK поділився, що в дитинстві в нього не було більшості речей, які мали інші діти. У його батьків не було можливості придбати все, що хотів хлопчик, але це не завадило артисту досягти успіху. Він мріяв, що зможе заробити на життя собі та своїм батькам, як це і сталося.

"Мої батьки — геть прості люди. Я з дуже маленького смт у Волинській області. Тато працював в поліції, мама — в місцевій селищній адміністрації. Чим мені допомагали батьки, так це вірою в мене. Було дуже багато моментів, коли батьки не могли десь мене забезпечити так як інших дітей. І я завжди мріяв про те, що колись зможу підтримувати батьків, що зможу зробити так, щоб вони могли менше працювати і зможу віддячити та повернути їм цю любов, яку вони в мене вклали", – розповів виконавець.

Нагадаємо, раніше YAKTAK упав зі сцени під час концерту. У мережі поширили момент падіння виконавця.

Вас також можуть зацікавити новини: