Амадор Лопес зізнався, що його останні стосунки завершилися ще 5 років тому / Скріншот Instagram

Український хореограф та співак венесуельського походження Амадор Лопес розповів про своє особисте життя. Він зізнався, що його серце вільне та відповів, чому не може побудувати серйозні стосунки.

Зараз поруч з Амадором немає коханої людини. Сам він припускає, що однією з причин цього є, що він "втратив довіру до людей". За його словами, поки що він хоче приділяти час своєму розвитку, а не іншим людям. Він переконаний, що творчим особистостям складно будувати стосунки, оскільки вони зосереджені на власній кар'єрі.

"А мені здається, що це не тільки мене стосується. У шоубізнесі постійно самотні люди, незважаючи на те, що може бути все дуже класно, любов, дружина, чоловік, все одно потім потрібно обирати: або ти працюєш у шоубізнесі або ти будуєш родину", – вважає артист.

Останні стосунки Лопеса завершилися ще 5 років. Він не став розкривати, хто був його обраницею, але вказав, що стосунки були довготривалими. Знаменитість натякнув, що ініціатором розставання була дівчина.

Амадор Лопес / Скріншот Instagram

Після розриву, додав танцівник, йому складно знайти другу половинку. Проте він сподівається, що зовсім скоро зустріне жінку, з якою побудує родину. Амадор навіть зареєструвався на сайті для знайомств, але потім зрозумів, що це не для нього.

"Я майже не буваю у Києві, я постійно знаходжуся на гастролях. Я майже нікуди не ходжу, а коли ходжу, тільки до своїх друзів, щоб отримати хоч трішки енергію. І я навіть створив сторінку у Tinder. Але я почав спілкуватися з людьми і зрозумів, що це не моє. Краще особисто познайомитися", - поділився танцівник.

Нагадаємо, раніше Амадор Лопес відповів, чи готовий усиновити дитину. Хореограф також розповів, у яких він стосунках з ексдружиною.

Вас також можуть зацікавити новини: