KOLA розповіла нові подробиці атаки колег на кліп / фото інстаграм KOLA

Популярна українська співачка KOLA, яка нещодавно розкритикувала своїх колег з українського шоу-бізнесу, які здійснили атаку на її нову відеороботу, розповіла нові подробиці. 

Зокрема, вона зазначила, що навіть після розголосу проблеми, недоброзичливці не зупинилися і продовжують надислати скарги на кліп. 

"Нам досі зрізають як мінімум 70% переглядів в годину. Тобто, якби за ці два дні не було втручання скарг та ботів, які дивляться відео рівно 7 секунд, то були б інші показники. Я виклала інформацію і людина не зупинилася. Вона продовжує роботи так, щоб кліп просто не набирав те, що мав набрати і псує всю статистику", - написала співачка в Instagram.

Відео дня
Скріншот сторіз KOLA

Артистка додала, що з понеділка буде більше інформації щодо особи, яка це зробила. Проте її команда впевнена, що ця людина навіть намагалася бути у дружніх стосунках і не витримала банальної конкуренції. KOLA емоціцйно написала про це так: 

"Це наш названий шоу-бізнес - це таке дно! Це розчарування. І вся моя команда навіть не знала наскільки це все пронизано заздрістю від колег. Від тих, хто тобі усміхається в обличчя... Я більше не вірю в дружбу, яку ви демонструєте - це все брехня. Одні зливають інших, як тільки ти досягнеш чогось - тебе готові спалити. Та пішли ви! Ви реально тупі. І карма чекати не буде, повірте. Ви просто тварюки, Бог все бачить! Ми знаємо, хто це. Єдине - залишається знайти докази".

Що сказав блогер Богдан Беспалов

Поки KOLA збирає докази і не говорить публічно про свої припущення, блогер Богдан Беспалов вже встиг назвати імена ймовірних недоброзичливців.

За його словами, ними можуть бути два українські артисти: Артем Пивоваров чи Злата Огнєвіч. Про це він написав в своєму Telegram-каналі, але не додав жодних аргументів своєї думки. 

Скріншот посту Богдана Беспалова. 

Нагадаємо, раніше Аlyona Аlyona та Jerry Heil різко відповіли на критику Фаріон щодо їхніх псевдонімів.

Вас також можуть зацікавити новини: