Луна розповіла, як її чоловіку вдалося виїхати за кордон / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Луна, яка раніше випустила російськомовний альбом, повідомила, що разом з синами та чоловіком – музикантом Олександром Волощуком – виїхала за кордон. Артистка пояснила своє рішення та розсекретила, де зараз перебуває.

За словами виконавиці, наразі вони мешкають у Барселоні, Іспанія. Причиною такого рішення стала, в першу чергу, небезпека для дітей в Україні.

Луна розповіла, що їй стало, мовляв, складно жити у Києві після народження другого сина, який з'явився на світ на початку 2024 року. Зірка каже, що перебувала у постійному стресі та переживала за дітей через обстріли та відключення світла.

Відео дня

"Виїхала я, перш за все, через втому від постійного стресу: тривоги, обстріли, відключення світла. Народження молодшої дитини зробило рішення про від'їзд очевидним. Як мати я хотіла забезпечити безпеку новонародженій дитині. Хоч для мене було важливо народити сина в Україні, я не могла ігнорувати постійну небезпеку. Я глибоко переконана, що певні важливі речі відбуваються лише на рідній землі, і тому я не зрікаюся України та не рву з нею зв'язок", – зазначила Луна в інтерв'ю Meduza

Луна з синами / Скріншот Instagram

Окрім цього, на виїзд артистки вплинуло її рішення і далі співати російською та випускати нові російськомовні треки. Наразі вона каже, що не може писати мовою країни-агресорки в Україні, тому, думає, що за кордоном зможе це робити.

"Я вирішила випускати пісні російською мовою. Такі правила: в умовах війни неможливо просувати культуру та мову країни-агресорки. Прийнявши це, я вирішила працювати і виступати для аудиторії за кордоном, яка приймає мене та мою творчість. У результаті я зібрала життя у 30 коробок, поїхала з дитиною", – сказала співачка.

На запитання про те, як виїхав її 38-річний чоловік до Іспанії, Луна конкретно не відповіла, але зазначила, що проблем на кордоні не виникло. Вона заявила, що Волощук, мовляв, не зміг змиритися з процесами, які зараз нібито панують в Україні.

Луна та Олександр Волощук / Скріншот Instagram

"Проблем із виїздом не було. Вирішив виїхати, оскільки природні соціальні процеси в Україні парадоксально дедалі більше нагадують структурні настанови РФ", – додала виконавиця.

До слова, Луна була у шлюбі зі скандальним продюсером Юрієм Бардашем, який втік в РФ і підтримав путінський режим. Співачка раніше потрапляла у мовні скандали, коли спілкувалася російською в мережі, але переходити на українську вона відмовилася.

Нагадаємо, раніше Луна висловилася про свого екс-чоловіка – зрадника Юрія Бардаша. Вона відповіла, чи підтримує зв'язок з продюсером.

Вас також можуть зацікавити новини: