KOLA поділилася, що її обранець воліє залишатися непублічним / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Анастасія Прудіус, вона ж KOLA, яка раніше  зізналася, чому не заводить дітей, розповіла про свого коханого. Артистка вперше відповіла, чим займається її 44-річний обранець В'ячеслав, який живе в Ізраїлі.

За словами 31-річної зірки, її чоловік – медик. Коханий знаменитості має власний бізнес, який розвиває в Ізраїлі. Саме тому він і не може переїхати в Україну та жити разом з коханою.

"Він займається медициною. Дорослий чоловік, має свій бізнес. Він завжди поруч і підтримує, радіє за мене. І цього достатньо", – поділилася KOLA під час зустрічі з шанувальниками, фрагмент якої опублікував "Фокус".

Відео дня

Виконавиця каже, що В'ячеслав підтримує її та захоплюється її творчістю. А зовсім скоро він приїде до Києва на сольний концерт артистки у столичному Палаці спорту. 

На запитання про те, чому KOLA приховує чоловіка, вона каже, що він сам хоче залишатися непублічним. А сама співачка поважає рішення бізнесмена, і не хоче без його дозволу показувати його шанувальникам.

KOLA / фото instagram.com/kola__official

"Так, чоловік буде на концерті. Він їде до мене з моєю мамою з Більбао. Це не таємниця, просто він непублічна людина. Йому це не потрібно. Він інша людина. Він все приймає, любить те, чим я займаюся. Йому все подобається, я його цим надихаю. Але йому не потрібно, щоб його бачили чи фотографували, знімали. Сподіваюсь, що у нас правильні люди й вони не будуть створювати мені дискомфорт, не фотографуватимуть і не зніматимуть його на моєму концерті. Я б дуже цього хотіла, бо це буде повага до мене й мого особистого життя", – підкреслила Анастасія.

Як відомо, артистка таємно вийшла заміж за В'ячеслава. Пара познайомилася у 2022 році під час одного з концертів KOLA. Весілля вони зіграли у Чехії в 2023 році. Серед запрошених гостей були лише найближчі друзі та рідні.

Нагадаємо, раніше KOLA закохала мережу у свій новий трек "Титанік". Артистка випустила танцювальний кліп на нову пісню.

Вас також можуть зацікавити новини: