TAYANNA зізналася, що навіть звернулася по допомогу до психотерапевта / Скріншот Instagram

Відома українська співачка TAYANNA, вона ж Тетяна Решетняк, зізналася, що пережила болісний період у житті. Виконавиця поділилася, що стало причинами її затяжної депресії.

За словами артистки, останні три роки були дуже складними для неї. Зірка пережила емоційне спустошення і її психологічний стан був у найгіршому стані. Причиною цьому стала самотність. TAYANNA поділилася, що вперше за багато років вона залишилася зовсім одна.

Оскільки в співачки не було підтримки, в неї почалася депресія. Тетяна була змушена звернутися по допомогу до психотерапевта, аби знову почати насолоджуватися життям.

"Мені було дуже важко. Це було три дуже важких роки. Я просто загубила всі опори, які були у моєму житті. Я залишилася одна: і в бізнесі, і в особистому житті. У такій ситуації я вже була 9 чи 10 років тому. І зараз вона повторилися. У мене була дуже глибока депресія. Напевно, вона відбулася для того, щоб я дійсно заглянула вглибину себе й пішла на психотерапію", – розповіла Решетняк.

TAYANNA / Скріншот Instagram

Під час спілкування зі спеціалістом TAYANNA зрозуміла, що великий період життя нею керували дитячі травми і всі її проблеми йдуть ще з дитинства. Тому зараз вона намагається пропрацювати ці травми та починає відновлюватися після складного періоду.

"Це насправді важко, коли ти розумієш, що все життя тобою керувала якась дитяча травма, недолюбленість або невпевненість. Моя основна тема в психотерапії – комплекс меншовартості й недооцінення себе", – додала артистка.

Нагадаємо, раніше TAYANNA відповіла, чи перебуває у стосунках. Співачка зізналася, що її серце зайняте.

Вас також можуть зацікавити новини: