Альона Омаргалієва зізналася, яку помилку робила у стосунках / фото інстаграм Альони Омаргалієвої

Українська співачка Альона Омаргалієва, яка раніше розповідала про кризу у шлюбі з Тамерланом, назвала причину труднощів у стосунках.

Вона зазначила, що зрозуміла помилку, яку робила протягом багатьох років подружнього життя. Зокрема, артистка наголосила, що постійно залучала до своїх стосунків з коханим власних родичів. Це не подобалося Тамерлану і Альона тепер зробила певні висновки. 

"Ми зараз затихли. У нас був період сварок щодня. Більше через моїх родичів, бо я дуже близька з рідними. Зараз вже Тамерлан просто звик. Але думаю, це було 15-річне притирання. Думаю, на початку наших стосунків Тамерлан не дуже цього розумів, тому що він сам по собі відлюдник. Він чоловік у сім'ї і він ближче до мене, а я завжди зі своїми рідними – у мене мама, тато, сестра, діти… Всі мають бути на всіх святах, приїздити до мене кожні вихідні. Чоловіку це важкувато", - сказала Омаргалієва в інтерв'ю для проєкту "33 запитання від ЛЮКС ФМ".

До слова, Альона і Тамерлан вже 15 років у шлюбі. Чоловік з початку повномашстабного вторгнення став на захист України, а до війни він співав на сцені в дуеті з дружиною. Також у подружжя є спільний син Тимур. 

Альона з чоловіком та сином / фото інстаграм Альони Омаргалієвої 

Нагадаємо, раніше Альона Омаргалієва зізналася, що в неї стався викидень. Співачка мріяла стати мамою вдруге, проте втратила дитину на ранніх термінах вагітності.

Вас також можуть зацікавити новини: