Єві Коршик зробили операцію з видалення ембріона / Скріншот Instagram

Українська блогерка Єва Коршик повідомила, що вона була вагітна, але дитині не судилося з'явитися на світ. У дівчини стався викидень.

На своєму YouTube-каналі Єва опублікувала відео, в якому розповіла історію, яка сталася з нею зовсім нещодавно. За словами Коршик, яка перебуває у шлюбі з блогером Сергієм Гуцу, він же "001к", про свій новий статус вона дізналася у липні цього року, коли приїхала до Франції. Пара мріяла про поповнення в родині, тому ця вагітність була бажаною.

Коли Єва зробила тес на вагітність і побачила на ньому дві смужки, то дуже зраділа. Вони з коханим планували повідомити підписникам радісну звістку найближчим часом. На 8-му тижні вагітності Коршик сходила на УЗД, і лікарі заборонили їй займатися спортом та порадили більше відпочивати. Перший триместр був складним для блогерки, вона страждала від токсикозу, але на 14-му тижні він врешті закінчився.

Подружжя планувало гендер-паті, обговорювало, як повідомити про поповнення в родині та вже думали, де проходитимуть пологи у квітні наступного року. Однак 16 жовтня Єві медики повідомили, що вагітність завмерла:

У мене був прийом в акушера-гінеколога. Я повиннна була просто перевірити, як протікає вагітність, але щось пішло не так. Мені лікар сказав, що не чує серцебиття. Я не очікувала. Це дуже страшно. Я не вірю.

Єва Коршик / Скріншот Instagram

Після цього блогерці зробили операцію з видалення ембріона. Єві досі не може оговтатися від пережитого. Вона зосередилася на роботі та родині, аби швидше забути пережите.

Коршик також звернулася до інших жінок, у яких були викидні. Вона закликала їх не впадати у відчай та не втрачати надію. Щодо себе зірка мережі зазначила, що через деякий час знову спробує завагітніти, тому що мріє стати мамою.

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер запалила на весіллі Єви Коршик і потрапила у скандал. Річ у тім, що на свято блогерка з чоловіком Сергієм запросили росіян.

Вас також можуть зацікавити новини: