Дар'я Петрожицька розповіла про майбутнє весілля / фото інстаграм Дар'ї Петрожицької

Українська акторка Дар'я Петрожицька, яка відома за серіалами "Папік", "Будиночок на щастя" та іншими кінороботами, розповіла про майбутнє весілля. 

Не секрет, що минулого року дівчині освідчився коханий на ім'я Олексій, проте пара офіційно так і не оформила свої стосунки. Сама ж Дар'я зазначає, що не поспішає до РАЦСу і пояснила своє рішення. 

"Якщо перемога буде найближчим часом, то й весілля буде скоро. А наразі, на мою думку, це не на часі. Взагалі, хочу скромне святкування, мені не треба пишного весілля. До того ж у моєму житті один раз це вже було... Потрібно просто, щоб поряд були коханий, сім'я та друзі", – розповіла Петрожицька в інтерв'ю для Нового каналу. 

Відео дня
Дар'я з коханим Олексієм / фото інстаграм Дар'ї Петрожицької

Вона також додала, що її обранець мешкає за кордоном. Тому зараз закохані підтримують стосунки на відстані так:

"Зараз ми бачимося рідко, тому що я тут, в Україні, а наречений у Німеччині, там працює і живе. Але ми намагаємося зустрічатися не лише в Німеччині. Плануємо разом наші відпустки та подорожуємо. Останній раз були в Будапешті. Мені ближче доїхати туди, ніж у Німеччину. В Україну він повернутися поки що не може, бо там робота, відповідальність. Він вже 10 років там живе".

До слова, вперше про роман з Олексієм акторка оголосила у 2021 році. Її знайомство з обранцем відбулося під час відпочинку у Єгипті. Пара вже понад три роки разом. 

Нагадаємо, нещодавно український актор В'ячеслав Довженко закрутив новий роман після розлучення та показав кохану.

Вас також можуть зацікавити новини: