Катерина Кузнєцова зазначила, що її квартира в РФ перебуває в процесі продажу / Скріншот Instagram

Відома українська акторка Катерина Кузнєцова, яка 14 років жила та працювала в Росії, розповіла про майно в Москві. Зірка, яка раніше заговорила про весілля з росіянином, відповіла, чи вдалося їй продати квартиру та вивезти найцінніше з країни-агресорки.

Артистка пригадала, що вона поїхала з РФ з однією валізою, а потім всі інші речі їй допомагали вивозити друзі, що залишилися в Москві. А її квартира в столиці РФ наразі перебуває в процесі продажу. 

Початок повномасштабного вторгнення Кузнєцова застала в Іспанії. Туди вона поїхала за декілька днів до 24 лютого 2022 року разом зі своїм обранцем Максимом Апліним. Після того акторка більше не поверталася до Росії.

Відео дня

"У відпустку взяла з собою валізу з трьома сукнями та двома купальниками. З моїми котами, а в мене їх – два, залишилася подруга. Коли зрозуміла, що не повернуся, почала просити друзів – своїх та чоловіка, які виїжджали з країни, привозити мої речі. І потроху я їх зібрала. Паралельно продавала техніку з квартири, звичайно, зовсім не за ту ціну, якої вартували. Велосипед, самокат, чайники, тостери – все розібрали. Продаж квартири теж у процесі", – зазначила знаменитість в інтерв'ю для OBOZ.UA.

Катерина Кузнєцова / Скріншот Instagram

Зірка російського серіалу "Кухня" відзначила, що найціннішим для неї були її домашні улюбленці – два коти. Їх з Росії допоміг вивезти її коханий.

"Навесні 2022 року чоловік мене запитав: "А що би ти хотіла на свій день народження?". Я розплакалася: "Хочу забрати котів, машину і свою постіль". Він каже: "Добре, поїду". І він це зробив, уявляєте? Я прилетіла їх зустрічати у Варшаву. А потім ми з чоловіком повантажили своїх котів у машину та подолали 4700 кілометрів автомобілем і 9 годин паромом. Стільки займає дорога від Польщі до Тенерифе", – пригадала Катерина.

Нагадаємо, раніше Катерина Кузнєцова показала, де відсвяткувала свій день народження з коханим-росіянином. Пара вирішила поїхати до теплої країни.

Вас також можуть зацікавити новини: