Катерина Кузнєцова каже, що поки що вони не планують весілля, оскільки не бачать в цьому потреби / Скріншот Instagram

Популярна українська акторка Катерина Кузнєцова, яка раніше відповіла, чи спілкується з колегами по серіалу "Кухня", розповіла про стосунки зі своїм коханим – бізнесменом Максимом Апліним. Артистка поділилася, чи вдалося обранцю змінити громадянство.

Як відомо, у Максима російське громадянство. Однак чоловік, як і акторка, після початку повномасштабного вторгнення засудив путінський режим та виїхав з РФ. Катерина вже неодноразово говорила, що коханий планує змінити паспорт.

Цього разу в інтерв'ю OBOZ.UA вона зазначила, що чоловік хотів стати громадянином України, проте, каже зірка, це не так легко. Тому наразі він займається отриманнями іспанського паспорта, де і живе останні 2 роки.

Відео дня

"Він би з задоволенням отримав українське, але це важко. Він займається отриманням іспанського, думаю, воно в нього і буде. Цікаво, що після початку війни в 2014 році Макс почав дуже активно цікавитися українською історією та нашими особистостями. Казав: "Які ж українці круті, а ми – терпляки. У нас 22 роки один і той самий президент. А у вас Майдани. Ви вільні, надихаючі, розкуті". Він захоплюється всім цим ще й тому, бо в його житті були такі моменти, коли, наприклад, у друзів могли просто так забрати в Росії бізнес", – поділилася знаменитість.

Катерина Кузнєцова / Скріншот Instagram

Пара перебуває у стосунках вже понад 7 років. У Франції в 2021 році Максим освідчився Катерині, однак закохані досі не побралися. За словами акторки, вони не поспішають укладати офіційний шлюб, оскільки не відчувають в цьому потреби. Водночас закохані вже називають одного чоловіком та дружиною.

"З приводу офіційного одруження, нам подобається перебувати в такому стані, в якому ми зараз є, тому що вважаємо себе подружжям", – додала Кузнєцова.

До слова, у лютому 2022 року Аплін різко засудив правління Кремля та підтримав Україну у боротьбі з РФ. Спочатку пара емігрувала до Шрі-Ланки, але згодом вони переїхали до Іспанії. Сама артистка живе на дві країни, тому що часто приїздить в Україну з робочими поїздками та навідати рідних.

Нагадаємо, раніше Катерина Кузнєцова розповіла, чи свариться з коханим-росіянином через політику. Артистка наголосила, що обранець завжди її підтримує.

Вас також можуть зацікавити новини: