Анна Саліванчук поїхала у Грецію / Скріншот Instagram

Відома українська акторка, зірка серіалу "Свати" Анна Саліванчук вирушила на відпочинок за кордон. Знаменитість заявила, що вона вперше відмовилася від роботи на користь себе та своїх дітей.

У своєму Instagram артистка вже опублікувала декілька дописів з відпустки. Саліванчук повідомила, що вона поїхала до Греції разом з синами: 8-річним Глібом та 3-річним Нікітою. Акторка висловила свою радість, що вперше за багато років вона обрала себе та відпочинок з дітьми влітку, а не зйомки в кіно.

"Вперше я обрала себе, дітей і відпочинок! Вперше я відмовилась від ролі в серіалі і поїхала з дітьми на море", – написала зірка.

Відео дня
Анна Саліванчук / Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Також Анна розповіла про свою довгу дорогу до Греції. Через закриття повітряного простору в Україні, акторці довелося перетнути три кордони та проїхати близько 2000 км, аби дістатися Греції. Знаменитість планує побувати й в інших країнах за час відпустки, тому на неї чекає ще щонайменш 5 кордонів.

На додаток, Саліванчук закликала шанувальників не відкладати життя на потім, а насолоджуватися ним прямо зараз.

"Війна змінила нас всіх, коли працювали аеропорти, коли легко було добратись в любу точку світу, я обирала зйомки, бо літом їх завжди більше. Завжди відкладала все на потім, а "потім" не наставало - роботи було ще більше. Але зараз ми цінуємо кожну мить, і не знаємо що нас чекає завтра, тому в цей раз я сказала своїм бажанням "Так". Хочу побачити різні країни, неймовірні місця, і не хочу додому без світла, під сирену. Живіть яскраво! Любіть! Подорожуйте! Ризикуйте! Бо ніхто не знає, коли настане ваш останній день!" – додала артистка.

Думки підписників під публікацією акторки розділилися. Хтось порадів за Анну, а інші ж нагадують їй про війну та про чоловіків, які служать в ЗСУ:

  • "Я б теж з радістю десь поїхала на відпочинок, але не можу без сина та чоловіка не хочу, некомфортно залишати рідну домівку, хоч і часто прилітає в місто від "асвабадітелей"
  • "Анно, ви цю подорож заслужили! Насолоджуйтесь красою та тишею! Бажаю вам незабутніх вражень!"
  • "Вже була на морі за кордоном, нещодавно повернулась. Там зовсім інший мирний світ... Ми хоч виспались вночі без тривог та обстрілів"

Нагадаємо, раніше Анна Саліванчук показала старшого сина та розповіла про його першу нагороду.

Вас також можуть зацікавити новини: