Олівія Родріґо швидко підвелася та продовжила концерт / Скріншот Instagram

Популярна американська співачка та акторка Олівія Родріґо просто під час свого останнього концерту провалилася у відкритий люк на сцені. Реакція артистки на падіння завірусилася в мережі.

Інцидент стався в Мельбурні, Австралія. Наразі виконавиця гастролює континентом та вже цього тижня дасть наступний концерт у Сіднеї. Під час попереднього виступу зірка не травмувалася, тож може продовжити свій тур.

Шанувальники знаменитості зафільмували її падіння та поширили відео в мережі. На кадрах, що завірусилися у TikTok, видно, що артистка саме спілкувалася глядачами і в цей момент бігла по сцені. Вона не помітила, що в сцені є глибока діра, і провалилася в неї.

Присутні одразу відреагували на падіння схвильованими відгуками, проте вже за декілька секунд Олівія підвелася та повідомила, що з нею все добре. Схоже, співачка не травмувалася та змогла продовжити концерт.

"О Боже мій, це було весело. Зі мною все добре. Іноді на сцені просто є дірка. Все в порядку", – з гумором прокоментувала інцидент Родріґо.

Реакція зірки на падіння викликала захват у її шанувальників. У коментарях під роликами люди пишуть, що Олівія – справжній професіонал:

  • "Олівія впоралася з цим бездоганно і професійно"
  • "Вона могла сильно вдаритися ногою, але її реакція просто вогонь"
  • "Вона не переставала усміхатися, справжній професіонал"
  • "Боже, вона впоралася з цим дивовижно. Я б почав плакати"

Нагадаємо, раніше український співак Валерій Харчишин просто під час виступу впав зі сцени. Артист, попри падіння, продовжив концерт.

Вас також можуть зацікавити новини: