Алла Кудлай та Настя Каменських підтримують зв'язок під час війни / колаж УНІАН

Народна артистка України Алла Кудлай, яка також є хрещеною мамою відомої співачки Насті Каменських, висловилася про свою похресницю. Знаменитість відповіла, чи підтримує зв'язок з виконавицею під час війни.

Як відомо, Каменських після початку повномасштабного вторгнення виїхала за кордон і лише деколи приїжджає в Україну. Зірка за останні два роки потрапляла у кілька скандалів. Зокрема, Анастасія, попри війну, продовжує співати російською, а також вона відмовилася називати себе виключно українською співачкою.

Кудлай раніше не хотіла говорити про похресницю та давати оцінку її вчинкам. Однак цього разу вона зізналася, що продовжує слухати композиції Каменських та є шанувальницею її творчості. Серед усіх українських зірок Алла Петрівна виокремила лише Настю і більше, за її словами, фаворитів у неї немає.

Настя Каменських / Скріншот Instagram

Артистка зізнається, що вони підтримують зв'язок з похресницею. Зазвичай вони спілкуються по телефону. А також Кудлай продовжує спілкуватися з мамою Каменських Лідією.

"Мені подобається (з українських співаків – УНІАН) Настя Каменських. Ліда телефонувала мені й Настя теж раніше трошки", – поділилася Алла Петрівна.

Водночас відповідати на запитання, коли вони востаннє бачилися з Настею, Кудлай не стала, як і ділитися іншими подробицями їхнього спілкування.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських спантеличила мережу зізнанням. Зірка сказала, що "розбила серце свого екса", натякаючи на розрив з Потапом. Вона знову підігріла чутки про розлучення з репером.

Вас також можуть зацікавити новини: