Наталка Карпа переконана, що в жодного з цих артистів немає майбутнього на українській сцені / колаж УНІАН

Відома українська співачка Наталка Карпа висловилася про українських артистів Потапа, Олега Винника та Івана Дорна, які втекли за кордон під час повномасштабного вторгнення. Виконавиця відповіла, чи в них майбутнє в українському шоубізнесі.

Під час інтерв'ю зі Славою Дьоміним він перелічив Карпі імена зірок, які за майже 3 роки спаплюжили свою репутацію в українському суспільстві. Серед таких він назвав вищезгаданих артистів.

Як відомо, Винник наразі мешкає в Німеччині та майже не згадував про війну в Україні весь цей час, Потап оселився в Іспанії, а Дорн гастролює Азією і на батьківщину повертатися не планує.

Іван Дорн / Скріншот Instagram

Ведучий запитав у співачки: "Наталю, Потап, Олег Винник, Іван Дорн – у кого з цих артистів є майбутнє в українському шоубізнесі?". На що спочатку Карпа розсміялася, а потім категорично відповіла, що в таких знаменитостей немає шансів на відновлення репутації в Україні.

"В жодного", – коротко зазначила Наталка.

Наталка Карпа / скріншот з відео

Водночас виконавиця назвала колег, якими захоплюється, та переконана, що у них велике майбутнє в українському шоубізнесі. Зокрема, вона виокремила співаків Domiy, Максима Бородіна і Fiinka.

На додаток, Карпа вказала, що за час повномасштабного вторгнення українська музика та шоубізнес дуже змінилися. Причиною цьому стала, на її думку, поява нових імен. Йдеться про молодих артистів, які, як каже Наталка, створюють "нову класну музику".

Нагадаємо, раніше Олег Винник анонсував нові концерти вперше після майже трирічної паузи. Стало відомо, де виступить співак.

Вас також можуть зацікавити новини: