Ольга Навроцька розповіла, що жити в РФ її відмовила акторка Людмила Гурченко / Скріншот Instagram

Відома українська дизайнерка, художниця по костюмах Ольга Навроцька зізналася, що до 2013 року мріяла жити в Росії. Стилістка відповіла, хто переконав її відмовитися від цього та будувати кар'єру в Україні.

За словами Навроцької, свого часу вона була дуже популярним стилістом і працювала, зокрема, з багатьма російськими зірками. Тоді Ольга бачила для себе багато перспектив саме в РФ. Дизайнерка зізнається, що понад 10 років тому не цікавилася історією та не розуміла, що Росія – це країна-агресорка.

"Я дуже багато працювала з Москвою, це правда. І в мене навіть була колись ідея туди переїхати, тому що у мене практично всі клієнти були звідти. Я не буду виправдовуватися, але я була "меншоварта малороска" з усіма наслідками, що звідси випливають. Я нічого не знала, не розуміла про глибину цієї країни, про її коріння", – зазначила художниця по костюмах.

Ольга Навроцька / скріншот з відео

Як поділилася знаменитість, від фатального рішення про переїзд в РФ її відмовила її давня подруга – відома російська акторка Людмила Гурченко. Саме вона переконала Ольгу залишитися в Україні та не пов'язувати своє життя з Росією:

Коли я хотіла ухвалити рішення переїхати до Москви, у мене була така прекрасна подруга - Людмила Марківна Гурченко. Я ось зараз, коли думаю, як би вона відреагувала - я думаю, вона була б на нашому боці, вона була досить розумною та правильною людиною. І вона мені сказала: "Оля, ні в якому разі не переїжджай. Ніколи не роби цього". От просто вона мені якось сказала і так запрограмувала. Я могла жити в Москві, за кордоном, де завгодно. За моє життя було багато варіантів. Але я саме тут. І для мене це був такий величезний інсайт.

Нагадаємо, раніше чоловік дизайнерки – музикант Фагот – розсекретив, як 12 років живе з Навроцькою без штампа в паспорті. Він розкрив секрет їхніх міцних стосунків.

Вас також можуть зацікавити новини: