Наталка Денисенко зізналася, що шкодує про зйомки з росіянами / Скріншот Instagram

Відома українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко розповіла про зйомки з російськими артистами. Кінозірка відповіла, чи шкодує, що погоджувалася співпрацювати з ними та чи спостерігалася зверхність з їхнього боку.

Не секрет, що початку повномасштабного вторгнення Денисенко знімалася з російськими акторами в одних картинах та навіть з багатьма приятелювала. Артистка зізнається, що до 2022 року, вона не усвідомлювала масштаб війни.

Знаменитість до кінця не розуміла, наскільки страшні злочини коїла Росія ще з 2014 року. Звичайно, акторка шкодує про ті часи, але додає, що 10 років тому не було стільки ресурсів, які показували, що РФ – країна-агресорка.

"Я просто жила в якомусь рожевому світі. Я пам'ятаю, що навіть приїжджали актори з Росії, і ми обговорювали, що якось це ж вирішиться, Напевно, це велика заслуга пропаганди російської і недостача українізації. Тому що нам ніхто з екранів, телевізорів, в соцмережах ніхто не казав: "Люди, прокиньтеся, війна". Мені соромно, але я розумію, що по-іншому я не могла, тому що у мене не було такого ресурсу", – зазначила Наталка.

Наталка Денисенко / скріншот з відео

Також Денисенко зізналася, що відчувала меншовартісність в порівнянні з російськими акторами. Для росіян, за її словами, в Україні завжди були кращі умови. Зокрема, у них були окремі гримерки, їжа, їх відвозили та привозили на знімальний майданчик.

Наталка відчувала, що вона наче знімається із справжніми зірками. Також акторка каже, що з боку росіян відчувалася зверхність. Вони могли собі дозволити піти відпочивати, коли того хотіли.

"Українські актори завжди були меншовартісними, тому що кіно і серіальне виробництво було в такій системі. Знімати у нас набагато дешевше. Наші актори коштують набагато дешевше. Для них (росіян – УНІАН) були нормальні умови.. В мене були такі ситуації, що актор, який грає головного героя, на крупний план каже: "Станьте хтось за мене, накидайте їй репліки". І просто йшов відпочивати. Ми не могли собі такого дозволити", – пригадала зірка.

Нагадаємо, раніше Ахтем Сеітаблаєв розповів про зйомки з росіянами в Україні. Режисер пригадав, як в Україні знімали кіно, в якому возвеличували РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: