Фагот розповів про свої враження після вибухів / фото УНІАН

Відомий український співак, учасник гурту "ТНМК" Олег Михайлюта, він же Фагот, у якого діагностували серйозну хворобу, опинився в епіцентрі вибухів у Києві. Артист поділився враженням після "прильоту" ракети у багатоповерхівку.

Напередодні знаменитість саме повертався додому під час ракетної атаки окупантів на столицю. Він припаркував свій автомобіль в Оболонському районі Києва поблизу свого будинку. Фагот поділився, що приїхав додому, аби полити квіти. Одразу після його приїзду він почув гучні вибухи. У сусідній будинок прилетів уламок від російської ракети.

"Вчора (30 червня – УНІАН) ввечері я приїхав на Оболонь, припаркував автомобіль біля свого будинку, і через хвилин десять буквально поруч прилетіло. Вибух був дуже гучним", – розповів Михайлюта у коментарі для Oboz.ua.

Відео дня
Скріншот Instagram

За словами виконавця, кияни, що перебували поруч, були шоковані. Вони не стримували емоції. Люди з обуренням висловлювалися про загарбників та були налякані. Сам співак каже, що не був готовий до вибухів, тому що не почув сигнал повітряної тривоги.

"Люди реагували по-різному. Хтось, пробігаючи, вигукнув: "От і нас з бойовим хрещенням". Хтось у сльозах та істериці біг до під'їзду, де це сталося. Звуку повітряної тривоги я не чув, тому все було неочікуваним", – зазначив Фагот.

'Вибух був дуже гучним': Фагот розповів про 'приліт' біля його будинку

До слова, ввечері 30 червня окупанти вкотре вдарили своїми ракетами по Україні. Переважно повітряна зброя ворога була спрямована на столицю. Уламки влучили у багатоповерхівку в Оболонському районі. Є постраждалі серед місцевих.

Нагадаємо, раніше Анатолій Анатоліч з дружиною розповіли, як опинилися в епіцентрі вибуху під Києвом.

Вас також можуть зацікавити новини: