Валентина Хамайко спілкується з донькою чоловіка / Скріншот Instagram

Відома українська ведуча Валентина Хамайко вперше розповіла про доньку її чоловіка – військового Андрія Оністрата – від першого шлюбу. Телезірка показала жінку на 9 років молодшу від неї та відповіла, чи спілкуються вони.

За словами Валентини, наразі доньці Андрія Віті 33 роки. У неї вже є власна родина. Коли стосунки ведучої та Андрія тільки починалися, дівчина була ще підлітком. Вони одразу знайшли спільну мову з Хамайко і наразі підтримують зв'язок. Також знаменитість каже, що її старша донька Соломія та Віта дуже близькі.

"Так, ми спілкуємося. Соломія класно спілкується з Вітою. Віта була вже підлітком, коли ми з Андрієм почали спілкуватися. Вона практично не жила з нами, але був період, коли ми більш тісно спілкувалися, а потім вона почала дорослішати й у неї своя родина. Мені важливо, щоб гармонійне спілкування було в Андрія з дітьми. Я можу запитати, чи все добре у Віти. І радію, що у Соломії є класні стосунки з нею", – поділилася Хамайко.

Віта з донькою / скріншот з відео
Віта / скріншот з відео

Також ведуча зізналася, що часто вона намагалася налагодити спілкування між чоловіком та його донькою. Проте наразі вона цього не робить, а коли між ними виникають непорозуміння, то не втручається, а не зіпсувати стосунки з обома.

Андрій Оністрат з доньками та онукою / скріншот з відео

"Колись був етап, коли я намагалася їх порозуміти чи ще щось, а потім зрозуміла, що я в жодному випадку не маю бути буфером між ними. Їхні стосунки мають формуватися між ними. Я можу бути підтримкою своєму чоловіку, але я точно не можу бути мамою Віті. А якщо я буду між ними, то я завжди буду винною, як для одного боку, так і для іншого", – додала телезірка.

Нагадаємо, раніше Валентина Хамайко відповіла, чому після 18 років стосунків з чоловіком не виходила заміж.

Вас також можуть зацікавити новини: