Анна Кошмал розповіла про другу вагітність / фото інстаграм Анни Кошмал

Зірка серіалів "Свати" і "Папік-2" Анна Кошмал, яка нещодавно повідомила про свою вагітність, відповіла, чи не боїться народжувати під час війни.

Зокрема, 29-річна дівчина зізналася, що вони з чоловіком давно хотіли поповнення в родині. Тому навіть у складні часи вирішили, що не варто відмовлятися від мрій. 

"Прийшло усвідомлення, що час дуже швидко біжить, що не варто відкладати мрії та глибинні бажання на "кращі часи", адже це лише ілюзія. Життя завжди буде складне, насичене проблемами, перешкодами, викликами. Зараз відчули себе готовими, планували", – написала Анна в своєму Instagram.

Відео дня
Скріншот сторіз Анни Кошмал 

Вона також додала, що поки не знає, хто у неї народиться. А тренд на проведення гендер-паті не розуміє і говорить про це так:

"Ми з чоловіком в цьому плані взагалі дві консерви, не розуміємо того, ну не українська то традиція. Але подружки кажуть, що я тю-тю і треба робити. Не знаю, можливо, щось скромне, можливо, взагалі без цього обійдемося".

До слова, Анна Кошмал не показує публічно свого чоловіка. Відомо, що подружжя вже виховує спільного 6-річного сина Михайла. 

Нагадаємо, раніше блогерка Юлія Верба вперше показала обличчя новонародженої доньки.

Вас також можуть зацікавити новини: