Олег Винник / Скріншот з Instagram

Фотографії квартири скандального українського співака Олега Винника в Німеччині потрапили в мережу.

Відомо, що після початку повномасштабної війни в Україні співак оселився в Берліні. Telegram-канал "Вогник" зумів з'ясувати, де саме влаштувався відомий виконавець.

Як повідомляє джерело, квартира Олега Винника розташована на околиці Берліна, у районі Шарлоттенбург. У цьому районі, за інформацією Telegram-каналу, нерідко селяться вихідці з Росії.

Відео дня
Здесь живет Олег Винник / скриншот

Співак проживає в новому житловому комплексі, і його квартира розташована на останньому поверсі будівлі. На вході в комплекс, біля дзвоника, є табличка з прізвищем артиста і назвою його компанії RockSoulana Music, що підтверджує його проживання саме там.

Винник уже понад два роки живе в Німеччині / скріншот

Знайти місце проживання Винника в Німеччині вдалося після того, як він сам виклав відео, зняте на балконі своєї квартири. У ролику він демонстрував урожай, випадково показавши сусідні будинки.

Зазначимо, Олег Винник уже довгий час проживає в Німеччині, проте він мовчить про війну в Україні. У перші дні він опублікував пост у своїх соцмережах, а потім зник.

Через півтора року він дав велике інтерв'ю, в якому повідомив про свою хворобу і сказав, що поїхав до Німеччини на лікування.

Нагадаємо, раніше в мережі показали нове фото Олега Винника за кордоном.

Вас також можуть зацікавити новини: