У команді Олега Винника відповіли, чи справді він повернувся в Україну

Учора, 26 вересня, оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов повідомив, що його "кішечка" зі спільноти пліткарів помітила в центрі Києва співака Олега Винника, який на початку повномасштабного російського вторгнення виїхав до Німеччини.

Він додав, що наразі Винник намагається повернутися на українську сцену, тож пропонує співпрацю топовим піарникам, однак усі відмовляються від роботи з ним, щоб не зазнати репутаційних ризиків.

Однак голова офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон зазначила, що це неправда. За її словами, артист не повертався до Києва.

Відео дня

"Я не можу підтвердити таку інформацію. Навіть уявлення не маю хто і навіщо поширює такі чутки", - сказала Барон у коментарі виданню "Фокус".

Зазначимо, на початку повномасштабної війни Росії проти України, яка почалася 24 лютого 2022 року, Олег Винник не робив гучних заяв і не з'являвся в інформаційному просторі так активно, як багато інших українських артистів. Пізніше стало відомо, що він поїхав до Німеччини.

Причиною його від'їзду стали проблеми зі здоров'ям. За словами представників артиста, Винник змушений був покинути Україну для проходження лікування в Німеччині. Специфіка його хвороби не розкривалася публічно, але було зазначено, що співак потребував тривалої медичної допомоги.

Відсутність Винника в публічній сфері та його перебування за кордоном викликали в суспільстві критику, оскільки багато хто очікував від відомих особистостей активної підтримки своєї країни.

Нагадаємо, раніше в мережу "злили" фото квартири, де живе Олег Винник у Німеччині.

Вас також можуть зацікавити новини: