Леся Нікітюк поділилася світлиною свого нового бойфренда / Скріншот Instagram

Відома українська ведуча Леся Нікітюк ретельно приховує особисте життя. Про її стосунки майже нічого не відомо, проте цього разу знаменитість сама підігріла чутки про можливий роман. 

Телезірка заінтригувала шанувальників новою світлиною у своєму Instagram. Вона поділилася кадром зі своєї квартири з чоловіком. Тож, підписники ведучої припустили, що вона закрутила новий роман.

Річ у тім, що останнім часом Леся часто публікує загадкові світлини з бойфрендом, але при цьому не показує його обличчя. Зокрема, днями вона поділилася кадром з ліфта, де позувала на камеру із невідомим чоловіком в обіймах.

Відео дня

А цього разу Нікітюк запостила пікантний знімок. Вона показала напівоголеного незнайомця. Помітно, що кадр був зроблений на кухні. Однак ведуча знову вирішила приховати обличчя обранця і на фото видно лише його руку та ногу з татуюваннями.

"Хтось увірвався в моє життя і в мій холодильник", – заінтригувала підписом до світлини Леся та додала смайлик у формі рожевого сердечка.

Скріншот Instagram

До слова, про особисте життя Нікітюк, яке вона тримає під сімома замками, відомо, що вона не була заміжня. У 2017 році ведуча повідомила, що виходить заміж за столичного бізнесмена, з яким на той час жила по сусідству, однак весілля так і не відбулося, бо пара розійшлася.

Що відомо про Лесю Нікітюк

Леся – відома в Укпаїні телеведуча, блогерка та акторка. Популярність їй принесла участь у шоу "Розсміши коміка". Проте найбільше вона відома як ведуча популярної телепередачі "Орел і решка", де подорожувала різними країнами світу.

Окрім цього проєкту, Леся вела інші програми на українському телебаченні, зокрема, "Хто зверху?", "Є питання", "Ле маршрутка".

Нагадаємо, раніше Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк засвітила каблучку на пальці. Перстень з розкішним каменем прикрасив руку ведучої.

Вас також можуть зацікавити новини: