СолоХа розповіла, що її чоловік Максим працює у правоохоронних органах / Скріншот Instagram

Українська співачка СолоХа, вона ж Тереза Балашова, вперше розповіла про своє особисте життя. Виконавиця розсекретила свого загадкового чоловіка, від якого народила доньку.

Багато років артистка приховувала чоловіка, проте цього разу вона вперше заговорила про нього. СолоХа розкрила, що її коханого звати Максим. Вона його назвала "блакитнооким красенем", але показувати його обличчя поки що не хоче. За словами співачки, чоловік працює у правоохоронних органах.

"Його звати Максим. Він гарний, блакитноокий хлопець. Хороший, добрий", – поділилася Балашова.

СолоХа з дітьми / Скріншот Instagram

Також зірка розповіла про свою старшу доньку Аріану. Зокрема, Тереза поділилася успіхами у навчанні дівчинки. СолоХа зазначила, що Аріана перейшла у нову школу. Вона змінила приватний навчальний заклад на державний. Як пояснила артистка, у першій школі дівчинка здобувала погану освіту. Виконавиця похизувалася, що зараз донька почала вивчати китайську мову.

"Моя доня Аріана навчалася у приватній школі, але там нічого не навчили. Бо там у третьому класі вона навіть не знає таблички множення. Потім пів року тому вона каже, що хоче вивчати китайську мову. Я знайшла державну гімназію й вона зараз там навчається. Це гімназія східних мов, куди не так легко потрапити. Вона безкоштовна, але вони там навчаються. І моя дівчинка так підтягнулася, я дуже рада за неї", – сказала співачка.

Нагадаємо, раніше СолоХа подала заявку на участь у Національному відборі на Євробачення-2025.

Вас також можуть зацікавити новини: