Жителька Запоріжжя стала зіркою мережі / колаж УНІАН

Популярний український блогер Ніколас Карма поділився новим роликом, головною героїнею якого стала жителька Запоріжжя. Українка поспілкувалася з інфлюенсером та розповіла, скільки коштує її одяг.

У своєму Instagram блогер опублікував відео, на якому показався з дівчиною у синцях та з вибитими зубами. Спочатку вона соромилася свого зовнішнього вигляду, але все ж погодилася відповісти на питання Карми "Скільки коштує її Look?". За її словами, вона днями впала з другого поверху будинку і сильно травмувалася.

Жителька Запоріжжя, попри травми, не втратила позитиву та розповіла про свій образ на камеру. Зокрема, вона вказала, що її "лук" коштує приблизно 36 тисяч гривень.

"Шубка Zara – 6 тисяч. Уггі десь 6-7 тисяч, таке щось. Костюм десь тисячі три, мабуть. Український бренд. Сумка – це подарунок. Тисяч двадцять, може", – сказала дівчина.

А також вона і не забула про свої зуби. Дівчина зазначила, що саме вони були найдорожчим елементом її образу і коштували приблизно 4 тисячі доларів. Українка також поділилася цікавою історією. За день до зйомок з Ніколасом вона святкувала день народження і, аби мати гарний вигляд, вона замаскувала синці під макіяжем, а зуби вирішила приклеїти на клей. Однак вона визнає, що це було ненайкраще рішення, оскільки потім вони відпали.

Щирість та позитив дівчини "підкупили" мережу. Вона стала справжньою зіркою в Instagram. Користувачі зачаровані її відкритістю та вдячні, що вона не посоромилася знятися у відео: 

  • "Я думаю, що мало хто з дівчат в ненайкращому своєму вигляді згодились би на те, щоб показати себе на відео. А ця дівчина – просто зробила це"
  • "Сильна дівчинка, знаходить сили сміятись і жартувати"
  • "Молодець дівчинка, всі біди потрібно переносити з якнайбільшим позитивом та посмішкою! Синець зійде, зуби відремонтують і все буде добре зі зовнішністю. А ось ваш позитив багатого коштує!"
  • "Героїня відео, якщо ти це читаєш, моя підтримка з тобою. Крутий підхід по життю"
  • "Яка розумничка! Смілива, погодилася. Хай швидше все загоюється"

Нагадаємо, раніше Lida Lee відповіла, скільки коштує її повсякденний "лук". Ніколас Карма заскочив виконавицю у Львові та записав відео з нею.

Вас також можуть зацікавити новини: