Klavdia Petrivna дуже відрізняється на сцені та в житті / Скріншот Instagram

Співзасновник студії звукозапису Павло Стрілецький, який співпрацює з співачкою Klavdia Petrivna висловився про артистку. Він розповів, якою насправді є виконавиця в житті та хто придумав її образ.

Як пояснив Стрілецький, поза сценою зірка зовсім інша людина. Попри те, що на публіці вона понад рік з'являлася лише з масками та ретельно приховувала свою зовнішність, в житті вона відкрита, кумедна людина "без стопів". Її образ інтелігентної та спокійної дівчини – це лише прикриття.

"Вона дуже нестандартна особистість. Наживо це дещо інша людина, яка не має "стопів", не має психологічних зажимів, і вона живе своє найкраще життя. Шляхом цього вона і створила себе як Клавдію Петрівну. Вона творить речі, які на голову не налазять, але вона кайфує від цього процесу", – зазначив Павло.

Павло Стрілецький та Соломія Опришко (Klavdia Petrivna) / скріншот з відео

За словами звукорежисера, часто в багатьох людей є зажими, травми з дитинства, які гальмують їх у розвитку та не дозволяють розкритися. Натомість в Клавдії такого немає. Павло каже, що наразі 19-річна Соломія Опришко, яка виступає в образі Klavdia Petrivna, проходить свій шлях становлення особистості, але навіть у такому юному віці в неї вже добре розвинена інтуїція.

"Ми бачимо зріст. В неї немає ось цих ключових тормозів, які зазвичай людину спонукають зупинитися, подивитися раціонально. Там раціональності інколи буває мало, але при цьому інтуїція дуже розвинута", – додав Стрілецький.

На додаток, співзасновник студії відповів, хто придумав загадковий образ Klavdia Petrivna. Стрілецький розповів, що Опришко надихнулася книгою Володимира Винниченка "Записки кирпатого Мефістофеля". Саме вона наполягала на тому, аби бути інкогніто-співачкою:

Це її задум з самого початку. Соломія придумала цей образ, який існував у книзі і одягнула його на себе. Вона писала пісні, опираючись на готового персонажа з книги. Вона хотіла бути анонімною, аби подивитися на реакцію людей.

Нагадаємо, раніше Даша Квіткова зачитала реп у дуеті з Klavdia Petrivna. Блогерка та співачка зняли відео з благодійною метою.

Вас також можуть зацікавити новини: