Представники закладу вже прокоментував інцидент / колаж УНІАН

У Львові українська блогерка Софія Лоран, яка днями стала зіркою відео Ніколаса Карми, влаштувала скандал просто на вулиці. Дівчину вигнали з ресторану, тому що вона намагалася розрахуватися карткою російського банку.

Блогерка у своєму Instagram вийшла на зв'язок із звинуваченнями та обуреннями. Дівчина влаштувала істерику спочатку в закладі, а потім записала відео на вулиці. За її словами, вони з сестрою відпочивали у ресторані Yoki і все було добре, доки не довелося розраховуватися.

Лоран заявила, що співробітники ресторану нібито "викинули її як собаку", коли побачили, що вона намагається оплатити рахунок карткою "Сбєрбанку".

Вона заявила, що не розуміє, чому її вигнали, та не вважає, що користування російськими картками на третій рік повномасштабного вторгнення, це не нормально. Скандалістка переконана, що "немає ніякої різниці", яким банком користуватися, а також додала, що картка нібито їй не належить.

"Я веселилася, відпочивала, поки мене не довели. Яка різниця, в кого який банк. Яка різниця вам, де я зберігаю валюту? Мені зробили переказ, я оплатила. Це навіть не моя картка була! Я розмовляю як українською, так і російською. І я дуже кохаю Львів. Але коли до мене підходять і кажуть: "Пішла на ***, тому що ти російською говориш і в тебе "Сбєрбанк". Та тебе *бе взагалі, чому у мене Сбєрбанк?.. Це просто вже сміх, тому що яка різниця, де в мене мають бути гроші", – видала блогерка.

У своє виправдання щодо спілкування російською вона заявила, що на фронті військові говорять цією мовою і вона не вважає, що зобов'язана переходити на українську.

"Ви настільки й*бн*ті стали зі своїми мовами. Головне, що я доначу нашій Україні. Я перебуваю в Україні і не підтримую війну! Ви це можете нарешті зрозуміти? А мене як собаку викинули", – сказала дівчина в істериці.

На Instagram-сторінці ресторану його менеджери прокоментували інцидент та перепросили у відвідувачів, які стали свідками скандалу.

"Вчора стався інцидент з клієнтом. Жінка поводила себе таким чином, що суперечить нашим цінностям та принципам. Ми ввічливо просили покинути наш заклад, щоб не створювати дискомфорт іншим гостям гучними скандалами чи словами, проте гостя поводилась максимально гучно та неадекватно", – йдеться в повідомленні.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Віра Брежнєва втрапила у мовний скандал в мережі. Співачка нарвалася на хейт.

Вас також можуть зацікавити новини: