Лада Лузіна переконана, що багато українських артистів не пройшли випробування війною / колаж УНІАН

В минулому українська журналістка світської хроніки, а зараз письменниця Лада Лузіна висловилася про Олега Винника, який втік з України, та молоду артистку Klavdia Petrivna. Вона порівняла їхню творчість та пояснила, які зміни відбулися в українській культурі за час війни.

Лузіна проаналізувала, як повномасштабне вторгнення вплинуло на популярність зірок. Вона розповіла про артистів, які не пройшли випробування війною, серед таких і Винник. Письменниця переконана, що мало хто із зірок вистояв перед багатьма викликами останніх трьох років. Однак Олег, на її думку, чи не в найгіршому становищі.

"Випробування війною мало хто з наших артистів витримав. Не говоритиму, що ніхто, але справді – дуже мало хто. Деякі зірки опинилися в дуже непривабливому становищі. Хтось зовсім у ганебній ситуації, як Олег Винник. А хтось просто не зміг побачити себе в нових обставинах, прожити все разом з країною, вписатися в нову реальність", – зазначила Лада в інтерв'ю OBOZ.UA.

Відео дня

Водночас вона каже, що 19-річна співачка Klavdia Petrivna, яка довгий час приховувала своє обличчя під масками та капелюхами, викликає в неї захват. Письменниця стежить за творчістю артистки та вражена успіхом, якого досягла зірка за короткий проміжок часу.

Klavdia Petrivna / Скріншот Instagram

Лузіна додала, що за час великої війни відбулися великі зміни в українській культурі. Вона переконана, що зараз кіно та артисти переживають не найкращі часи. Натомість люди почали більше цінувати театральні вистави.

"З'явилися нові зірки, такі як Klavdia Petrivna. Не буду брехати, що я стежила за її становленням і вражаючим фінансовим успіхом. Зібрати кілька разів такий майданчик, як Палац Спорту, це безумовно комерційний успіх. Але загалом зараз сильно пішли у тінь кіно та естрада. У театру, навпаки, відкрилося нове дихання. Він давно не переживав такого піднесення. І не лише на "Конотопській відьмі", практично на всіх виставах – повні зали. Це етап, на який театр чекав давно і зараз з інтересом проживає", – додала екс-журналістка.

Нагадаємо, раніше Klavdia Petrivna кардинально змінила імідж. Артистка показалася в новому образі на останньому концерті.

Вас також можуть зацікавити новини: