Наталка Карпа розповіла, що її чоловіку мають зробити операцію, під час якої зафіксують сітку у його черевній порожнині / Скріншот Instagram

Українська співачка Наталка Карпа відверто розповіла про проблеми зі здоров'ям у її чоловіка – військового Євгена Терехова. Виконавиця зазначила, що через хвороби коханого, йому потрібна операція.

Артистка поскаржилася, що обранець зовсім не турбується про своє здоров'я. В Терехова була 2 група інвалідності, але він домігся зміни її на 3, аби долучитися до лав ЗСУ. До цього Євген вже 8 років воював в зоні АТО. Під час бойового завдання він отримав поранення голови. Внаслідок цього йому довелося встановити титанову пластину в череп. Ба більше, пізніше через численні грижі медики встановили йому медичну сітку.

"Євген чинний воїн. Не зважаючи на його поранення. У нього була 2 група інвалідності й він дуже хотів, щоб його перевели на третю, щоб він міг піти воювати. У нього в голові титанова пластина, а в животі – сітка, яка тримає його корсет, бо в нього через надмірне підняття ваги з'явилося кілька гриж", – поділилася Карпа.

Наталка Карпа з чоловіком та дітьми / Скріншот Instagram

Навіть після кількох операцій військовий продовжив службу. Проблеми зі здоров'ям загострилися і зараз Євгену, за словами артистки, знову потрібне хірургічне втручання. Лікарі мають зафіксувати сітку у черевній порожнині.

"Треба зробити операцію, цю сітку поставити на місце, аби якось краще її вмонтувати, щоб не було проблем із защемленням. Це може бути в будь-який невдалий момент. У нього таке було, коли майже тиждень сиділи в лісі, Кремінна, а він каже: "від того, як я спрацюю залежить і життя моїх підопічних, а в мене рубає тиск двісті". Каже, що "я знаю, я відчуваю, а зробити нічого не можу, бо у нас є своє певне завдання", – зазначила співачка.

До слова, подружжя у шлюбі з 2016 року. За три роки після одруження у них народився первісток – донька Злата.

Нагадаємо, раніше Наталка Карпа відповіла, чи є у Потапа, Винника та Дорна майбутнє на українській сцені. А також вона назвала артистів, якими захоплюється.

Вас також можуть зацікавити новини: