Тоня Матвієнко з доньками, чоловік та братами відвідали могилу матері на кладовищі / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Тоня Матвієнко вперше за декілька років показала своїх рідних братів Януарія та Андрія. Виконавиця поділилася в мережі рідкісним кадром з рідними.

Зіркова родина зібралася у повному складі, аби вшанувати пам'ять їхньої матері – знаменитої української артистки Ніни Матвієнко. Як відомо, легенди української сцени не стало 8 жовтня 2023 року. Тоня разом з братами з нагоди перших роковин смерті близької людини прийшли на кладовище, де відвідали могилу матері.

Там вони зробили спільний кадр. На камеру позували сама співачка, її чоловік-артист Арсен Мірзоян, доньки Уляна і Ніна та брати Андрій і Януарій. Підписувати знімок Тоня не стала.

Відео дня
Родина Тоні Матвієнко біля могили Ніни Матвієнко / Скріншот Instagram

Раніше Матвієнко розповідала, чим займаються її брати. За її словами, Януарій отримав таке ім'я, оскільки став священнослужителем. Справжнє його ім'я Іван. Щодо молодшого брата Андрія, то він військовий. Нині чоловік служить в лавах Національної гвардії. 

До слова, Ніна Митрофанівна пішла з життя рівно рік тому через онкологію. На момент смерті їй було 75 років. Поховали знаменитість 11 жовтня на Звіринецькому кладовищі в Києві.

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко зворушила зверненням до покійної матері. У перші роковини смерті вона розповіла, як змінилося її життя та поділилася світлиною Ніни Матвієнко.

Вас також можуть зацікавити новини: