Тоня Матвієнко зазначила, що їй не подобається творчість Klavdia Petrivna / скріншот з відео

Відома українська артистка Тоня Матвієнко висловилася про молоду співачку Klavdia Petrivna та пояснила, як змінився український шоубізнес за час війни. Також зірка відповіла, чому пішла з посади викладача університету.

Матвієнко вважає, що за останні 2 роки український шоубізнес змінився на краще. На її думку, раніше артистів ділили на більш популярних та менш популярних, але зараз такого вже немає. З молодих співаків Тоня виокремила KADNAY, Phil It (Пилип Коляденко), Latexfauna, Ziferblat.

"Змінився на краще (шоубізнес – УНІАН). Однозначно. Раніше нас відокремлювали, перший ешелон, другий. А зараз такого немає. Мені дуже подобається", – сказала виконавиця.

Знаменитість висловилася і ще про одну молоду зірку Klavdia Petrivna, вона ж Соломія Опришко. Однак Матвієнко не входить до числа шанувальників 19-річної співачки. Навпаки, вона каже, що їй не подобається її творчість.

"Я не можу її довго слухати. Я втомлююся", – зазначила Тоня.

Klavdia Petrivna / Скріншот Instagram

Матвієнко розповіла й про зміни у своєму житті. Зокрема, у минулому році співачка почала викладати вокал у Київському університеті культури та мистецтв. Вона зізнається, що насолоджувалася цією роботою і їй подобалося працювати зі студентами, однак часу на все не все вистачало. Тому Тоня вирішила звільнитися та присвятити себе творчості.

"Я вже не викладаю. Я втомилася. Один рік пропрацювала. Я здулася як м’яч. Зрозуміла, що я не можу все встигати. Мене там гукали і за кордон, а ти відповідальна і не можеш поїхати. Перестала менше їздити в благодійні концерти, тому що був пріоритет університет. А я так не хочу. Поки мене запрошують, і є кому мені співати, я буду це робити", – пояснила артистка.

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко розповіла, чим займається її 25-річна донька та чому вона живе окремо. Співачка відповіла, які в неї стосунки з бойфрендом доньки.

Вас також можуть зацікавити новини: