Тоня Матвієнко розповіла, що Уляна працює помічником режисера / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про свою старшу доньку – 25-річну Уляну. Знаменитість відповіла, чим займається дівчина та чому вона не хоче жити разом із зірковою матусею.

Виконавиця розсекретила, що Уляна вирішила не йти її стопами і вона не займається музикою. В дівчини лежить душа до кіно. Наразі Уляна працює помічником режисера на знімальному майданчику.

У Матвієнко досить близькі стосунки з донькою. Саме вона, каже Тоня, найбільше підтримувала її після смерті матері у 2023 році – легендарної співачки Ніни Матвієнко. Однак рідні не спілкуються та не бачаться щодня, вони підтримують зв'язок 2-3 рази на тиждень через завантаженість графіків в обох.

Також зірка додала, що Уляна живе окремо зі своїм бойфрендом. Вони винаймають квартиру. Матвієнко не приховує, що хотіла б, аби дівчина жила з нею, але розуміє, що в неї своє доросле життя. У Тоні чудові стосунки з обранцем доньки, він їй подобається. Ба більше, вони навіть разом їздили на відпочинок у Карпати.

"Раз на три дні (дзвоню – УНІАН), тому що вона працює. Вона живе з хлопцем, в неї доросле життя. Уже відпочивали в Яремче цього року. В мене був бартер, тому побалувала його (бойфренда доньки – УНІАН). Вона не хоче (жити разом – УНІАН). Я нормально це сприймаю, але вона знає, що для неї завжди дім відкритий", – поділилася знаменитість.

Зазначимо, що виконавиця народила Уляну, коли їй було 17 років. З першим чоловіком Тоня була у стосунках 10 років. В пари розпочалася криза і вони розлучилися. У 2017 році Матвієнко вийшла заміж за співака Арсена Мірзояна. Зараз артистка з чоловіком виховує спільну донечку Ніну.

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко показала, де відпочиває з чоловіком та донькою.

Вас також можуть зацікавити новини: