Тіна Кароль поділилася враженнями від кулінарного меню в потязі "Укрзалізниці", яке було розроблене відомим кулінаром Євгеном Клопотенком. Під час подорожі співачка була вражена різноманіттям страв, зазначивши, що цей вибір страв "зносить голову". Своїми враженнями артистка поділилася на сторінці в Instagram.
Співачка не змогла втриматися і звернулася до Клопотенка з проханням зупинити розширення асортименту, оскільки його кулінарні витвори настільки смачні, що їх можна замовляти навіть на ніч.
"Є дещо таке, що просто зносить голову набакир. Омлет із житомирських яєць, деруни з Карпат, кримськотатарський плов з яловичиною, курка з подільською картоплею й овочами. І це все на ніч! Клопотенко, зупинись", – сказала Тіна Кароль.
Співачка зауважила, що ці страви досить ситні та важкі, тому вони більше підходять для денних поїздок, а не для нічних подорожей.
До слова, це меню стало популярним серед іноземних лідерів та відомих особистостей, які відвідали Україну під час війни, і смакували ці страви в поїздах "Укрзалізниці" на шляху до Києва.
Меню для пасажирів складається з десяти традиційних українських страв, серед яких борщ, сирники, ребра, тушковані у квасі, а також десерт із яблука, запеченого з бринзою, і ще багато інших смаколиків.
Нагадаємо, Євген Клопотенко заявив, що готовий стати батьком у вільних стосунках.