Тіна Кароль заявила, що чутки про її новий роман не є правдивими / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Тіна Кароль відреагувала на чутки про її особисте життя. Виконавиця відповіла, чи справді вона перебуває у стосунках з 30-річним бізнесменом Юрієм Арошидзе.

Днями відомий блогер-пліткар Богдан Беспалов розповів, що 39-річна артистка вже тривалий час у стосунках з підприємцем, який вже 16 років проживає у США. Він очолює американську компанію, яка допомагає травмованим українським захисникам безкоштовно отримувати протези.

Час від часу Юрій навідується до України, де нібито і бачиться з Кароль. До речі, у соцмережах чоловіка чимало фото із зіркою українською сцени.

Тіна Кароль та Юрій Арошидзе / Скріншот Instagram

Тіна відповіла на чутки в мережі під час одного з концертів в рамках свого туру. Глядачка записала промову знаменитості та опублікувала її в TikTok. Артситка спростувала здогадки шанувальників і заявила, що наразі не перебуває у стосунках.

"Це все смішно. Особливо останнє – те, з ким мене поженили. Я кажу, що в "Дії" цього не бачила, тому все підробка. На паркані теж пишуть і там нічого…", – заявила виконавиця.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль уперше відреагувала на хейт через свій образ на концерті. Співачка стала зіркою жартів в мережі через свій корсет, який був трохи більшим за розміром їй.

Вас також можуть зацікавити новини: