Сімбочка розповіла про викидень / фото інстаграм Сімбочки

Обраниця співака Іллі Парфенюка (Parfeniuk) та відома TikTok-блогерка Сімбочка, справжнє ім'я якої Карина, розповіла про втрату дитини.

Дівчина зізналася, що до знайомства з артистом у неї були стосунки з іншим хлопцем. Від нього вона завагітніла, проте одного дня їй раптово стало зле. 

"Мені було 19 років, я завагітніла... Я вже вирішила, що буду носити, все буде добре... І з мене тече кров", - розповіла Карина у шоу "Okay Eva Bar".

Блогерка одразу звернулася до лікарів і після УЗД їй повідомили трагічну новину:

"Мені кажуть: "В тебе вже плід замер, тиждень ти носиш в собі мертвий плід дитини". Лікар сказав, що у мене викидень. Мене потім направили до гінеколога і дали таблетку, щоб вийшов цей плід".

За словами дівчини, вона була в істеричному стані, проте вирішила все ж випити ліки. 

"Я випиваю цю таблетку, переживаю всю ніч в болях, і десь о 14 годині дня він з мене виходить... Плідне яйце, чітко виражене, і ембріон такий малесенький дуже. Я була сама дома, отак просто стою, просто без емоцій, у мене починають наливатися очі сльозами, з мене тече дуже багато крові. Я починаю задихатись панічно, в мене починає темніти в очах, раз падаю, другий раз падаю. І я розумію, що я не можу від цього ембріону відійти", - пригадала  Карина.

До слова, минулого року Сімбочці освідчився співак Парфенюк. А в березні дівчина вперше стала мамою та народила доньку Софію і зараз насолоджується материнством. 

Каріна з Іллею Парфенюком та донькою / фото інстаграм Сімбочки

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у співачки Marietta стався викидень.

Вас також можуть зацікавити новини: