У Тані Пренткович народиться дівчинка / Скріншот Instagram

Скандальна українська блогерка Таня Пренткович, яка разом з чоловіком під час війни виїхала за кордон, розсекретила стать майбутнього малюка. Вона опублікувала відео, на якому показала свою родину у повному складі.

На своїй сторінці в Instagram Тетяна вийшла на зв'язок та показала, яким було їхній гендер-паті. Подружжя відмовилося від гучних святкувань. Вони дізналися стать майбутньої дитини у тісному колі рідних. На відео, що поширила блогерка, показалася вона сама, її чоловік – блогер Андрій Гонковський – та сини Іван і Адам.

Таня та Андрій замовили торт з кольоровою начинкою. Розділивши торт келихами, блогери побачили рожевий крем, що свідчить про те, що вони стануть батьками дівчинки. Не секрет, що Пренткович багато років мріяла народити саме донечку, тому, побачивши рожевий колір, вона не змогла стримати емоції та розплакалася.

"Дитина номер 3 це...", – написала під відео Пренткович та додала смайлик у формі білого сердечка.

Це буде їхня друга спільна дитина. Пара виховує сина Адама, а також з ними живе син жінки від першого шлюбу – 8-річний Іван. Про третю вагітність блогерка повідомила у вересні цього року. Тоді вона поділилася відео на морському узбережжі та продемонструвала свій вагітний животик.

Що відомо про виїзд Гонковського та Пренткович за кордон

На початку 2024 року блогерка з дітьми та подругою поїхала на відпочинок на Мальдіви. Водночас Гонковський виїхав до Польщі як волонтер нібито для робочої поїздки. Він повинен був провести за кордоном благодійний захід, але опинився на Мальдівах. Спільні кадри подружжя "злили" у мережу і на них посипався шалений хейт.

Пара тривалий час не з'являлася у мережі. Однак нещодавно вони відновили свою роботу і знову транслюють життя в Instagram. Після цього Пренткович разом з чоловіком спробували виправдатися за втечу за кордон. Причиною еміграції Андрій називав нібито погрози та залякування його родини.

Зараз вони мешкають в Португалії. За словами блогерів, вони хочуть повернутися на батьківщину, але зроблять це лише тоді, коли в Україні буде безпечно. 

Вас також можуть зацікавити новини: